Onderhoud alle merken

 

          

 

 

 Voor elk automerk leveren wij een totaaloplossing en voor elke onderhoudsbeurt, reparatie,  vervanging en/ of inbouw geven wij u van tevoren een vaste prijs op. Geen verassingen achteraf!

Kleine en/ of grote onderhoudsbeurt
Elke auto is anders en zo heeft elke auto weer een andere onderhoudsbehoefte.  Voor elke  onderhoudsbeurt geldt een vaste prijs compleet met arbeid, onderdelen en BTW. Indien u een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt leggen wij u precies uit wat er wordt vervangen en welke controles er worden uitgevoerd. Voor extra werkzaamheden wordt u altijd van tevoren ingelicht over de kosten. Zo weet u van begin tot eind wat de kosten zijn, zodat hier geen onduidelijkheid over kan ontstaan.


Reparaties
Tussen de onderhoudsbeurten door kan het voorkomen, dat uw auto extra onderhoud nodig heeft. Ook hier geldt voor, dat wij vaste prijzen hanteren die wij vooraf samen met de reparatie uitleg met u doornemen. Alle reparaties aan uw auto kunnen wij uitstekend en vakkundig voor u uitvoeren. U kunt altijd direct bij ons langskomen voor een reparatie zonder afspraak. U wordt altijd direct geholpen.


Noodreparaties
Mocht u onverhoopt komen te staan met een defect aan uw auto, dan kunt u altijd direct geholpen worden op ons bedrijf of op de gestrande locatie.

24-uurs service
Addy  van der Schoor zijn altijd te bereiken in het geval u met pech onderweg of met schade te maken krijgt. Het algemeen telefoonnummer is 0186 612477 indien er niemand aanwezig is wordt u direct doorgeschakeld. Indien u echter geen gehoor mocht krijgen kunt u ons bereiken op 06 2843 2879

APK-keuring
 Voor benzine en dieselmotoren kunnen wij de APK compleet verzorgen.

Airconditioning
Ook uw airconditioning is regelmatig toe aan onderhoud. Een eenvoudige reiniging tegen bacterieën, maar ook voor (grote) reparaties aan uw airconditioning hebben wij de juiste apparatuur en de vakkundige mensen in huis!

Accessoires
Alle accessoires kunnen wij voor u verzorgen en inbouwen. Van carkit, ramen graveren tot fietsendrager aan toe, maar ook alarmen in alle klassen en het daarbij behorende certificaat regelen wij graag op professionele wijze voor u.

Speciale wensen
Mocht er iets ontbreken in het bovenstaande aarzelt u dan niet en vraag het ons via het contactformulier.